…Oduvijek je cvijeće bilo simbol privrženosti, ljubavi, odanosti i pažnje koju želite iskazati osobi kojoj ga poklanjate. U našoj cvjećarnici moguće je u svako doba naručiti izradu cvjetnog aranžmana u skladu s prigodom za koju je namijenjeno, bila to posjeta, čestitanje, rođendan, krštenje, rođenje, vjenčanje ili maturalna večer.

Tu smo da Vam svojim savjetom pomognemo pri odabiru i u slučaju potrebe isto to cvijeće dostavimo na željenu adresu ...Vjenčanja

Želite da samo Vaš dan, bez obzira radi li se o vjenčanju, rođendanu ili bilo kojoj drugoj svečanoj prilici, bude poseban i drugačiji! Tada za Vas iz mnoštva ponude izdvajamo i SVIJEĆANJAKE po nevjerojatno niskim i pristupačnim cijenama!

Vaša Cvjećarnica "Kamen-Štimac" zajednički i usklađeno Vašim željama dekorirati će prekrasne svijećnjake koje će Vaš događaj učiniti prelijepim i posebnim!

Svijećnjaci


Znate li da je ponekad važniji omot od njegovog sadržaja! Dovoljno je pokloniti sitnicu od srca, ali ju zato zapakirajte tako da izmami smijeh!!!

Evo nekoliko ideja "Vodiča za kreativno uređenje interijera", a ako ovim prijedlozima dodamo i jedan lijepi cvijet, ukras ili nešto iz bogatog asortimana Vaše CVJEĆARNICE - sreća i ljepota zajamčena.


Dekoracije

Božićne dekoracije

Valentinovo

...samo maleni dio naše ponude koju definitivno ne želite propustiti...sigurni smo da u izobilju prekrasno osmišljenih i mirisnih aranžmana svatko,ali svatko će pronaći ono čime želi simbolično obilježiti nadolazeći blagdan Svi Sveti
u današnja vremena Vaša CVJEĆARNICA misli na sve, te u bogatoj ponudi prelijepe aranžmane potražite već od nevjerojatnih 35 kn!

Svi Sveti aranžmani

U tužnim trenucima teško je naći prave riječi - stoga će nam u takvim situacijama cvijeće biti od velike pomoći. Neka cvijeće govori za nas.

Obratite nam se s povjerenjem...

Vijenci

Bukete

KAMEN ŠTIMAC © 2015.   Sva prava pridržana